Articole

Nu voi uita niciodată sfarsitul anului 1980. Eu aveam paisprezece ani. Maria, sora mea avea șaisprezece ani , iar Jeni, cealaltă sora, nu împlinise încă  optsprezece ani. Eram doar noi trei și mama. Tata murise de cinci ani în accident la mina. 
Cu o lună înaintea sfarsitului de an, pastorul nostru a anunțat  o colectă specială pentru cea mai săraca familie din adunare. A facut apel ca fiecare sa economisească  timp de o lună ceva bani, astfel încât suma strânsă in cadrul colectei speciale sa ajungă la familia cea mai nevoiașă.
Ne-am gândit ce am fi putut face noi patru? Planul mamei a fost sa mâncam timp de o lună numai  cartofi. Astfel puteam economisi 300 lei. De asemenea, dacă stăteam cu becul stins seară de seară,mai puteam economisi alți 100 lei. Eu împreună cu Maria, am făcut curățenie la câțiva bogați , iar Jeni a vândut câteva felicitări făcute de ea.

Mă întrebam în urmă cu o vreme, cu ocazia evenimentului numit „Untold”, ce se întâmplă la Cluj? Oraşul s-a aflat pentru câteva zile sub semnul magiei şi întunericului, ritualul care a avut loc fiind unul cu semnificaţii clare sataniste. Astfel de evenimente nu pot decât să întristeze un creştin, mai ales că amploarea evenimentului se extinde cu fiecare an care trece. Întristarea însă trebuie să fie anulată de bucuria mântuirii, prin conştientizarea reală a ceea ce făcut Hristos pentru om, prin faptul că pe creştin Dumnezeu l-a scos din această lume de întuneric şi l-a adus la lumină. Iar refugiul şi bucuria creştinului se află în Hristos şi acolo unde se află Hristos, în Biserică, în cei ce Îl urmează pe Hristos în ascultare şi smerenie.


Pagina 1 din 5

church
 
Biserica Penticostala Nadlac
Str. Independentei Nr. 58,
cod 315500, Nadlac, jud. Arad

  

     

 
 
 
CF 10015955
BANCA TRANSILVANIA
IBAN=RO37BTRL00201202A16976XX
   

 

 
 
© 2018 Biserica Penticostală Nădlac. Toate drepturile rezervate.